Заказать звонок
Заказать звонок

Детски автомат «Лягушка-колотушка»

    

Автомат с награди «Тетрис»

Призовой автомат «Снайпер»

Видеосимулатор «SimMotion»

 

 
Развлекателни аппарати – това е възможност за вашият бизнес

Най-добрите съвременни разработки в областта на развлеченията и иновационните технологии в съчетание с красиво оформление – това е което ви предлага Компания „ЗАБАВА” – водещ оператор и производител на развлекателни (игрови) автомати и атракциони на територията на Украйна, Русия и др. страни в Европа.

Ние ви предлагаме да закупите развлекателни апари, с отлично качество ,всичко за семейните развлекателни центрове, както и за развитие на печеливш собствен бизнес.

Желаете да притежавате такъв бизнес, с висока възвращаемост ,минимални разходи за инвестиции и висока рентабилност?

Престанете да си блъскате главата над тези въпроси и мечти,време е да действате!

Инвестицията в уникално оборудване е най-простия начин да вложите вашите средства в готов и действащ бизнес, бизнес който ще ви донесе съществени приходи!

Какво може да направите?

На първо място, може да си възвърнете вложените средства само за един сезон, стига мястото на поставяне на апарата да е добро и техниката да подбрана правилно – „не е ли просто забавно”

На второ място, това е бизнес, който не изисква заплащането на допълнителни данъци и ограничения, както при хазарта –такива зали могат да отворят и еднолични търговци и частни предприемачи.

На трето място, развлекателните автомати, не са ограничени във времето ,няма край на увлечението на човечеството по виртуалните игри и симулатори, което стимулира нашата компания да прозизвежда най-новото оборудване.

На четвърто място, някои страни имат напълно неразвит пазар, с големи възможности.

И на последно, пето място е фактът, че самата развлекателна техника е изключително мобилна и може да се мести и поставя бързо на избраните места.

Компания „ЗАБАВА” може да ви предложи голям избор от игрови апарати ,видеосимулатори и атракционна техника ,собствено производство, както и апарати на водещите светови марки: SEGA,NAMCO, Andamiro, Baytek, Raw Thrills, Coastal Amusements, Valley-Dynamo, Bob’s Space Racers, Unis и многo други, които ще осигурят на вашата фирма стабилни печалби и пазарно лидерство.

Специално за Вас ще изготвим най-добрите оферти и варианти на сътрудничество, но първо нека да хвърлим един поглед на ползите, които Вие ще получите ако станете наши партньори:

Обърнете ли се към нас:

  1. Вие ще ползвате 100% сертифицирано оборудване;
  2. Вие ще получите атракционна техника и апарати на изключително ниска цена с високо качество и поддръжка, за разлика от други компании които не притежават собствено производство;
  3. На Вас ще бъде предоставен маркетингова технология за допълнително развитие;

Освен това вие получавате:

  • Професионално ниво на обслужване;
  • Индивидуален подход;
  • Техническа  поддръжка.
  • Гъвкави услови, с възможност за разсрочено плащане;
  • Отдаване под наем на оборудване.

След започване на бизне проекта Ви ,нашата компания оказва пълноценна техническа поддръжка, гаранционно и следгаранционно обслужване.

При работа с нас, Вие получавате доверен партньор,който ще ви помогне в който и да момент да решите своите възникнали проблеми, партньор който ще сподели с Вас дългогодишния си опит –сигурен успех за Вашите Бизнес начинания.

 Компания «Забава» - решението на Вашите инвестиционни въпроси в развлекателния бизнес