Заказать звонок
Заказать звонок
Редемпшън

"Редемпшън" (произход от английската дума: redemption което означава: откупуване,изкупуване) – това е апарат ,който приема жетони ( монети,купюри или разплащателни карти) и който дава игровата възможност чрез резултата който се достигне в играта да спечелите билет ,чрез който на Витрината с наградите да смените за избраната от вас награда.

"Редемпшън" – това е апарат, представляващ процесна игра , която е създадена на базата на използване на  личните качества на клиента: ловкост ,силен удар , бдителност , бързи реакции и др.

Апаратите може да бъдат с или без екран. Продължителността на играта(за разлика от симулаторите) е малка - от 30 сек. до 5-7 мин. ,но за сметка това удоволствието от самото участие е голямо.Изчислено е че над 80% от клиентите играли за първи път ,искат да повторят играта си.Това се дължи на факта ,че апаратите „Редемшън”  стимулират клиента да постави нов личен рекорд и да спечели възможно най-много билети.

Тоз тип устройства са идеални за поставяне в паркове и развлекателни центрове.При правилен подбор с другите апарати Вие съществено може да увеличите приходите си от продажби. При поставянето си, наградни машини са склонни да се нуждаят от повече пространство , но плюс при този вид апарати е че може да се играят от хора на всякаква възраст, а самите игри остават все така актуални  тъй като се използват човешките умения. В съвременните търговски центрове е рядкост да не е срещне поне един награден автомат.