Заказать звонок
Заказать звонок
За Компанията

Компания „ЗАБАВА” е водещ производител и оператор на пазара за развлекателно оборудване и техника ,със структура която обхваща целият пазар на Украйна и представителства на територията на Руската Федерация, Беларус, България, Албания.

Нашата мисия е да разбираме желанията на своите кллиенти,заедно с това да използвме  най-добрите световни практики ,за да може да изградим ефективен разлвекателен бизнес.

Политика на компанията - индивидуален подход спрямо всеки проект. Ние ще изготвим специално за вас различни варианти и концепции за каквото и да е помещение,за каквато и да е целева аудитория и за какъвто и да е бюджет.

Концепцията за дейността на компанията е разработена на основата на европейските стандарти като се отчитат различните потребности и очаквания на потребителите в отделните страни.

Компания „ЗАБАВА” предлага:

  • Уникален избор от продукция,собствено производство
  • Качествен сервиз зад граница
  • Редовни промоции и програми за лоялност

Ние се опитваме:

  • Да отговаряме на високите изисквания на нашите клиенти
  • Да бъдем пример за високо качество и скорост на обслужване ,широк асортимент,оптимална цена
  • Да създаваме положителни емоции и осигуряваме помощ на нашите клиенти
  • Да бъдем добри съветници и консултанти с индивидуален подход към всеки един наш клиент

Към сегашна дата ,фирмата разполага със собствени производствени мощности, всяка от продукциите се създава като се използват най-висококачествени части и технологии. На щат в компанията работят над 250 сътрудника, които имат в реализацията и на най-смелите ни проекти.

В момента фирмата разработва и внедрява в производство над 60 вида различни продукти. Ние изготвяме над 950 единици различно развлекателно оборудване.Всички образци преди да бъдат пуснати на пазара се тестват на няколко нива в нашите производствени халета.

Значителна част от печалбата  на компанията се оформя от извършването на услуги, продажба на развлекателни автомати, реализацията на различно игрово оборудване и продажба на атракциони.