Заказать звонок
Заказать звонок
Награден автомат «Тетрис»

Технически параметри:

Размер:

     Височина: 2135 мм

     Ширина: 755 мм

     Дължина: 715мм

Тегло: 160 кг

Потребляема мощност: 100 Вт

Детайлно описание

Игровия автомат "Тетрис" – представлява развлекателен апарат , който дава възможност да спечелите награда с помощта на вашата ловкост. Апарате може да функционира в три режима:
- Търговски автомат
- Игрови автомат с поощрителни награди
- Развлекателен автомат с възможност за спечелване на награди.

След като е вкарал кредит в машината ,играча трябва да нареди движещи се хоризонтално блокчета, едно върху друго. Колкото повече блокчета се трупат едно върху друго, толкова играта става по бърза. Стигне ли се до полето „малка награда” играча може да избера една от малките награди намиращи се върху шестте пружини или да продължи играта за голяма награда. 

Игровия апарат "Тетрис"  не е на  хазартен тип игри, а е вид атракцион ,като с това съответства на законодателството чрез цялата си документация.  

Лесно е да се играе, гъвкавост на настройките и наградите - това са характеристиките, които правят този тип машини бързи за изплащане и започването на реализираната печалба! 

Игровия апарат "Тетрис" е оборудван с допълнителни средства за безопастност:
- На стъклата на вратите сглобена метални капси за допълнителни катинари,
- Използват се прозорци от нечуплива закалено стъкло.

Игровия апарат "Тетрис"  е оборудван с колела за лесно предвижване из търговските обекти.

Преимущества:
· Широка целева аудитория;
· Лесна конструкции, мобилност;
· Високо ниво на удовлетвореност от играчите;
· Широк избор от допълнителни опции – условия които позволяват лесната експлоатация на автомата и комфортното му обслужване;
· Универсално използване: вътрешни помещения и на открити пространства;
· Съвременен ярък дизайн и весело звуково озвучение ,което винаги привлича внимание!
· Минимален срок на възвращаемост на инвестицията.

Принцип на  игра: Целата на играта е да наредите един върху друг хоризонтални блокове, които стигат максимум до 15 нива. На 11 ниво може да спечелите малка награда (SMALL PRIZE) или да продължите играта за голяма награда (TOP PRIZE).

 

Технически характеристики на

Изисквания към електрозахранването: 220-250 В/ 50 Гц

Енергопотребление: ~300 Вт

Техническо описание:
-  автомата е снабден с купюроприемник  MVU  CashCodeс  с възможност за работа с над  500 купюар,
- отчет за контрол на статистиката на парите и наградите.

При включването на игровия автомат се проверя за наличието на кредитите в паметта ,ако има кредити в апарата той преминава в игрови или демонстрационен режим.

 При първоначалното пускане на демострационния режим ,той бива съпроводен със звукови ефекти.По време на демостративния режим ,апара проверява за наличието на входни сигнали(бутоните за управление ,монетоприемниа и купюроприемника).

Седмичен цикъл:
Седмичния цикъл позволява да настроите апарата на енергоспестяващ режим и изхода от него по точно зададен ден от седмицата.

Енергоспестяващ режим.
Енергоспестяващия режим ,представлява режим на апарата при който се изключват най-енергопотребляемите елементи, с изключение на системната платка и платката на фотодатчика. Сигнализацията и GSM модема продължават да работят като в нормален режим.Преминаването в този цикъл е възможно само при използването на седмичния цикъл или при включването на UPS-са.

Функцията «Аренда»  дава възможност зададете дата до която апарата може да работи в нормален режим.След тази дата той преминава в енергоспестяващ режим (преминаването в игрови режим, става невъзможно)

Възможност за работа с  GSM модем:
          1)    Получавате ежедневна СМС статистика на апарата.
          2)    Получавате статистика при поискване.
          3)    Получаване на СМС с код на грешката ,ако на апарата не е изиграна нито една игра за зададеното време.

Получаване на данните за  статистиката:  За да получите данните за статистиката е необходимо да пратите СМС на номера на телефона ,инсталиран на апарата с текст:
Read All Stat за данните от статистиката, или Read Credit And Game  за данните за количеството изиграни игри и количеството на заредените кредити.

Ежеседмично е нужно да се проверява апарата за:
1) Времето(изисква се от ежеседмичния отчет или GSM модема)
2) Работата на всички двигатели ,които отговарят за наградите и диспенсера.
3) Светлината на диодите намиращи се на екрана
4) Почистването на купюроприемника с чиста кърпа.
5) Работата на фотодатчика, при необходимост го калибровайте (в настройка изберете Р-04 и натиснете бутона "СТАРТ")
6) Добре е да затегнете клемите на захранването ,също така да проверите дали е включено в конекторите на дънната платка.

Диспенсер – това е устройство което отговаря за раздаването на поощрителни награди.Поощрителните награди представляват пластмасови топки с малки награди в тях.Диспенсера на „Тетриса” разчита поощрителни награди в диаметър не по-голям от 28мм, и количеството им трябва да не е повече от 500 бр. Диспенсера може да бъде изключен, да дава награди в началото на играта, също така и в края, както и при пускането на банкнота независимо от номинала.

Автономно захранване. Има възможност да стартирате машината и при:
1) напрежение от 12 волта ,чрез автомобилен акумолатор с максимален ток от 7 ампера и потребление 4А в час (постоянен деморежим)
2) чрез слънчеви батерии и преобразовател на електрическо напрежение на 12 Волта ,при този вариант лампите за рекламата на апарата няма да работят.

За да увеличите интереса на клиентите към апарата ,Ние можем да изменим звуците на играта по ваш избор ,за повече информация се обърнете към отдела за техническа поддръжка.

Условия за сътрудничество

Основни условия за сътрудничество на компания „ЗАБАВА” според различните поръчки за закупка:

1. Всички продукти предлагани от Компания "Забава" може да видите на нашият електронен адресwww.zabava.bz

2. Компания "Забава" предлага намаление и промоции за своите постоянни клиенти ,както и намаление при закупуването на голям брой продукти. Всички условия при промоцията и намалението на нашите продукти ,може да договорите с ръководството на компанията.

3. Всички наши продукти са сертифицирани и с високо качество,

гарантирано от компанията ни.

4. При закупуване на наше оборудване получавате поддръжка от сервизен център в гаранционния срок ,както и следгаранционно обслужване.

5. Компания „ЗАБАВА” работи на принципа „ пари – стока” , не работим по лизингови схеми.

 

Инструкция

За инструкции попълните формуляра.

Инструкции ще бъдат изпратени в писмо, посочено под формата на електронна поща.

Видео-презентация

Видео